Promo

Mini-granturi pentru Educatie in penitenciare

Distribuie prietenilor:


CONCURS de mini-proiecte

Concursul de mini-proiecte (în continuare ”Concurs”) se desfășoară în cadrul  proiectului „Activi pentru educație în penitenciare, 2“, care vizează creșterea numărului de ONG-uri care lucrează în penitenciare, sporirea capacității lor de a lucra cu deținuți și foști deținuți, organizarea de programe educaționale inovatoare pentru aceștia, precum și consolidarea interacțiunii între actanții societății civile cu mass-media și jurnaliștii pentru reflectarea în mass-media și în societate a drepturilor persoanelor încarcerate.

Proiectul este implementat în Moldova de către organizațiile-partenere - A.O. DVV International Moldova și AO ”Inițiativa pozitivă” în colaborare cu Administrația Națională a Penitenciarelor (ANP), în cadrul Rețelei internaționale de educație în penitenciare în țările Parteneriatului Estic și Asia Centrală. 

Proiectul este implementat cu sprijinul financiar din partea Ministerului Afacerilor Externe din Germania.

Informația detaliată despre concurs si formularele

de aplicare, le găsiți la următorul link:

https://drive.google.com/drive/u/1/folders/1hBse1I4635JCqpf31-pCJD3ZVGoQzc2c
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Promo