hackathon

Organizația People in Need (PIN) solicită oferte de prețuri pentru servicii de livrare apă potabilă

People in Need (PIN) este o organizație nonguvernamentală internațională înființată în anul 1992 la Praga, Republica Cehă, care oferă asistență regiunilor afectate de conflicte sau calamități naturale și promovează respectarea drepturilor omului. Fiind una dintre cele mai mari ONG-uri din Europa Centrală, PIN susține dezvoltarea țărilor prin activități de advocacy pentru drepturile omului și libertățile democratice, activități de consolidare a sectorului social și cel educațional, dar și acțiuni de sensibilizare și informare. În Republica Moldova, PIN activează din anul 2003 pentru a dezvolta agricultura ecologică și sectorul de business în general, pentru a consolida societatea civilă și a împuternici tinerii, precum și pentru a promova incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități.

PIN solicită oferte de prețuri pentru servicii de livrare apă potabilă în oficiul din Chișinău, pe parcursul anului 2019. Durata contractului – 1 an.

Scopul general al anunțului este identificarea și selectarea celei mai bune oferte de prețuri pentru servicii de livrare apă potabilă. În acest sens, companiile interesate trebuie să prezinte ofertele de prețuri care vor conține următoarea informație:

Denumirea produsului

Preț/unitate, 

MDL, TVA 0%

Preț/unitate, 

MDL, TVA 20%

Apă în butelii 19 L

 

 

Condiții de achitare:

Posibilitatea de achitare prin virament

Da / Nu

Reduceri

Da / Nu

Oferta trebuie să includă prețul cu TVA, precum şi preţul la cota TVA 0 (condiție obligatorie). PIN va oferi documentele confirmative pentru plata cu TVA la cota 0%. Companiile care nu sunt plătitoare de TVA vor menționa acest fapt în ofertă.

Oferta trebuie să includă:

  • Datele de contact ale companiei.
  • Certificatul de conformitate.
  • Persoana de contact.
  • Rechizitele bancare ale companiei.
  • Semnătura persoanei autorizate.
  • Ștampila umedă a companiei.

Oferta trebuie să fie datată, semnată şi ștampilată de compania ofertantă și expediată prin e-mail la concurs.moldova@peopleinneed.cz cu mențiunea în titlul subiectului: “Ofertă de prețuri pentru servicii de livrare apă potabilă” sau direct la sediul PIN (str. Toma Ciorbă 20, of 7, MD-2004, mun. Chișinău), până pe 21 iunie 2019, ora 17.00.

Criterii de selecție a ofertantului:

  • Experienţa: prezenţa pe piaţă, clienţi fideli/referinţe.
  • Preţ competitiv, inclusiv cu respectarea raportului preţ-calitate.
  • Condiții de achitare.

Pentru informații suplimentare, Vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon 0694 34 411 sau să scrieți la adresa de e-mail: concurs.moldova@peopleinneed.cz.

NotăPIN își rezervă dreptul să nu aleagă niciun candidat în cazul în care ofertele primite nu vor corespunde cerințelor solicitate.Organizații vizate: People in Need |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.