hackathon

Cerere de oferte lucrari de impadurire in s. Cioburciu

ADA

 

 

 

Societatea Ecologică „BIOTICA” anunţă concurs în cadrul proiectului „Măsuri de adaptare și reziliență la schimbările climatice și dezvoltarea instituțională în Zona Ramsar ”Nistrul de Jos”” finanţat de către Agenţia Austriacă pentru Dezvoltare de selectare a unui agent economic pentru executarea lucrărilor de formare a plantației silvopastorale pe terenul primăriei s. Cioburciu (r. Ștefan-Vodă) pe o suprafaţă de cca. 5 ha. conform sarcinii tehnice şi schemelor tehnologice elaborate. Termenul de executare a lucrărilor este martie 2019 - noiembrie 2020.

Cerințe: agent economic cu experiență în plantarea culturilor agricole/silvice, ce posedă specialiști în domeniul silviculturii și techipament necesar pentru efecutarea lucrărilor de plantare.

Sarcina tehnică şi cerinţele faţă de companie pot fi găsite pe www.biotica.moldova.org sau la sediul organizaţiei.

Termenul limită de depunere a ofertelor, inclusiv celor financiare, cu mențiunea ”lucrări de împădurire” este 18 februarie 2019, ora 16:00.  Ofertele  se vor expedia prin poşta electronică  <biotica.md@gmail.com> sau se vor depune personal la sediul ONG-ului, pe str. N. Dimo 17/4, of.22, Chişinău. Persoana de contact – Gabriel Mărgineanu, tel. (022) 498837.

Proiectul „Măsuri de adaptare și reziliență la schimbările climatice și dezvotlarea instituțională în Zona Ramsar ”Nistrul de Jos”” este implementat de consorțiul format din SE BIOTICA și AO EcoContact.Organizații vizate: Austrian Development Agency | EcoContact | BIOTICA |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.