Asociația Investitorilor Străini anunță concurs de oferte pentru achiziția serviciilor de audit ale Asociației

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Asociația Investitorilor Străini (FIA) a fost fondată în anul 2003 și este prima Asociație apolitică și non-profit, formată din cele mai mari companii cu capital străin, care activează în Republica Moldova. FIA cuprinde 17 membri din 11 țări, cu peste 16.000 de angajați. Volumul total al investițiilor companiilor-membre FIA se ridică la 1 miliard 100 milioane euro. Investițiile companiilor-membre FIA acoperă practic toate sectoarele economiei: industrie, agricultură, infrastructură, telecomunicații, sănătate, distribuție, consulting, etc.

Misiunea principală a Asociației este facilitarea dialogului dintre factorii de decizie relevanți și investitorii străini pentru crearea unui mediu investițional sănătos.

Compania de audit selectată, va audita situația financiară a Asociației pentru perioada 1 ianuarie 2018 – 31 decembrie 2018.

Perioada de desfășurare a auditului: 18 – 22 februarie, cu prezentarea Raportului de Audit al Asociației la: 4 – 6 martie 2018.

Ofertele urmează a fi depuse până la 04 februarie 2018, prin e-mail la adresa: project.manager@fia.md 

Pentru informații suplimentare, Vă rugăm să ne contactați la numărul de tel: +373 79512457, sau la adresa de e-mail: project.manager@fia.md. Persoana de contact: Șova Elena, Manager de Proiect.

Alte articole de acest autor:
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.