hackathon

Invitație de prezentare a ofertelor

ÎN ATENȚIA: Tuturor prestatorilor de servicii de transport de pasageri

PIN (PEOPLE IN NEED), organizaţie non-guvernamentală internațională invită ofertanții eligibili pentru prezentarea ofertele de preț pentru:

Prestarea de servicii de transport de persoane pentru un grup de 5-25 persoane, în scopul călătoriilor de studiu în diferite locații din Moldova, Ucraina și țările UE.

Ofertanții interesați trebuie să expedieze oferta și documentele specificate în nota de informare cu privire la tender, prin poștă la adresa: Toma Ciorbă 20, biroul nr. 6, Chișinău, 2012 Moldova sau prin e-mail mario.straka@peopleinneed.cz (Referință: Servicii de transport) pentru ca acestea să ajungă la adresa oficiului PIN / e-mail înainte de termenul limită: 27/09/2016 ora 5:00 (Ora stabilită). Orice ofertă primită după termenul limită de depunere a ofertelor nu va fi examinată.

Evaluarea tenderului va avea loc pe 28.09.2016 la 4:00 la sediul PIN Chișinău. Toți participanții la tender vor fi informați cu privire la rezultatele tenderului.

Avizul privind concursul închis și anexele le puteți găsi urmînd linkul: https://drive.google.com/open?id=0B47jEciaYKPxQmg4ajVDQlp3WGM
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.