Comisia Europeană a lansat Concursul REGIOSTARS 2021

În fiecare an, Comisia Europeană premiază acele proiecte finanțate de UE, care demonstrează excelență și noi abordări în dezvoltarea regională. Cu scopul de a inspira alte regiuni din Europa, proiectele participante sunt în centrul atenției activităților de comunicare la nivel european.

Concursul REGIOSTARS 2021 prevede identificarea bunelor practici în dezvoltarea regională și evidențierea proiectelor inovatoare finanțate de Uniunea Europeană în una din următoarele cinci categorii eligibile pentru finanțare:

  • Europa INTELIGENTĂ (Smart Europe)
  • Europa VERDE (Green Europe)  
  • Europa CORECTĂ (Fair Europe)  
  • Europa URBANĂ (Urban Europe)
  • TEMA ANULUI 2021 – consolidarea mobilității ecologice în regiuni: Anul european al căii ferate (Enhancing green mobility in the regions: European Year of Rail 2021).

Concursul dat este organizat de către Direcția Generală Politică Regională și Urbană (DG REGIO) a Comisiei Europene.

Perioada de depunere a dosarelor pentru concurs este 09.03.2021 – 09.05.2021. Mai multe detalii privind criteriile de eligibilitate și modalitatea de depunere a dosarelor pot fi găsite pe platforma   https://regiostarsawards.eu/ și la http://www.interreg-danube.eu/news-and-events/programme-news-and-events/6103 


Distribuie prietenilor:Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.