SCOALA DE STUDII AVANSATE IN JURNALISM LANSEAZA CARAVANA ADMITERIIScoala de Studii Avansate in Jurnalism lanseaza joi, 17 mai, Caravana Admiterii 2007-2008. In cadrul acesteia vor fi organizate mai multe prezentari in orasele si centrele universitare din Cahul, Comrat, Balti, Tiraspol si Chisinau.

Organizatorii Caravanei Admiterii isi propun sa informeze doritorii care vor sa-si aprofundeze studiile in jurnalistica despre oportunitatile pe care le ofera Scoala de Studii Avansate in Jurnalism. La prezentari vor participa absolventi de facultati cu profil umanist si real, reprezentanti ai societatii civile si ai administratiilor locale.

In cadrul Caravanei Admiterii la Scoala de Studii Avansate in Jurnalism vor fi prezentate conditiile de inmatriculare, cursurile care sunt predate la scoala, instructorii, conditiile de studii si oportunitatile care se deschid dupa absolvire.

Int�lnirile vor fi organizate dupa cum urmeaza:

Cahul - 17 mai, ora 11.00, Centrul Pro Europa, Universitatea de Stat din Cahul "B.P.Hasdeu", Piata Independentei 1

Comrat - 22 mai, ora 14, Centrul Regional de Sustinere Comrat, str. Pobeda 43

Balti - 24 mai, Centrul Contact, Str. Stefan cel Mare 5, ap. 83

Tiraspol - 21 mai - 25 mai, organizatii neguvernamentale si media din regiune

Chisinau - 27 mai - 15 iunie, zilnic la Centrul Independent de Jurnalism, str. Sciusev 53

Scoala de Studii Avansate in Jurnalism este un proiect al Centrului Independent de Jurnalism in colaborare cu Scoala de Jurnalism a Universitatii din Missouri (SUA) si Centrul de Formare Profesionala a Jurnalistilor cu sediul la Paris (Franta) in anul 2006. In cadrul scolii vor fi pregatiti anual, conform unui curriculum elaborat de experti in mass media, 20 de jurnalisti. Cursurile sunt predate de catre instructori si jurnalisti notorii locali si straini. Scoala asigura tot necesarul tehnic si logistic pentru studenti.

Data limita de depunere a dosarelor este 15 iunie. La studii vor fi admiti 20 studenti, dintre care 10 vor beneficia de burse. Mai multe detalii pe adresa http://www.scoaladejurnalism.md/.