Hai Moldova și-a premiat coordonatorii



Astăzi, 22 iunie Hai Moldova și-a premiat coordonatorii proiectului Marea Curățenie 2012. Toți coordonatorii au primit diplome, pe care e specificat "O țară întreagă îți mulțumește pentru contribuția la Marea Curățenie 2012".

A avut loc o întâlnire cu caracter neformal, unde fiecare coordonator a povestit despre greutățile întâmpinate în  ziua curățeniei. Coordonatorii au venit cu câteva sugestii pentru ediția de la anul viitor. Mai mulți au menționat că ar fi bine ca Hai Moldova să organizeze un concurs  pentru localitatea unde vor ieși mai mulți voluntari sau cea mai curată localitatea, astfel i-ar stimula pe oameni să iasă la făcut curățenie.  Cea mai întâlnită problemă în  fiece localitate unde s-a desfășurat proiectul,  a fost lipsa sacilor sau sacii care s-au dovedit a fi nerezistenți, desori rupându-se. O altă problemă a fost și sensibilizarea maturilor, coordonatorii afirmând că elevii au fost mai receptivi. Cât privește conlucrarea cu autoritățile locale, coordonatorii au spus că au beneficiat de  ajutor  și susținere din partea acestora .

Au fost prezentate toate rezultatele acțiunii din întrega țară- câți volunatri au ieșit în întrega țară, câte tone de gunoi au fost colectate. La fel s-a vorbit și despre un alt proiect desfășurta de Hai Moldova. Este vorba despre Primul Eco Fashion Show din Moldova(marca Hai Moldova), ce a avut loc la Shoipng Moldova. Anul acesta, spre deosebire de 2011 acțiunea Hai Moldova a fost implimentată în fiece raion, cu toate că în unele coordonatorii au fost găsiți în ultimul moment, totuși s-a reușit, astfel, întreaga țară a ieșit la 12 mai la Marea Curățenie!

La finalul întâlnirii toți au primit diplome și mulțumiri din partea echipei centrale a proiectului.