Avertizare
  • JUser: :_load: Imposibil de încărcat utilizatorul cu ID: 6245

Moldova ICT Summit 2011



Cum se face business din IT? Care este strategia Guvernului în acest domeniu? Cum pot fi folosite tehnologiile informaţionale pentru a aborda provocările sociale? Cum măresc soluţiile IT eficienţa şi profitul unei companii? Participanţii la Moldova ICT Summit 2011 vor afla răspunsurile la aceste întrebări de la specialişti cu experienţă relevantă în domeniu.

La 18-19 mai la Chişinău va avea loc o reuniune a persoanelor influente din domeniul ICT. Directori de multinaţionale, developeri, factori de decizie din guvern, experţi ai proiectelor de asistenţă tehnică vor pune la cale evoluţia sectorului de informaţie şi comunicaţii, care în ultimii ani cunoaşte o dezvoltare promiţătoare în Moldova.

Moldova ICT Summit 2011 se va desfăşura pe 18 şi 19 mai la Chişinău în sălile de conferinţe ale Leogrand Convention Center, str. Vlaicu Pârcălab 77. Evenimentul începe la 18 mai, ora 9:00.

Moldova ICT Summit este o platformă de informare şi transfer de experienţă între profesionişti. Aflat la a doua ediţie, el oferă cadrul în care se stabilesc legături între developeri şi manageri, autorităţi şi business, societatea civilă şi tehnologiile care asigură transparenţa. Vorbitori vor fi experţi şi manageri IT din Marea Britanie, Moldova, România, Estonia, Slovenia şi Belgia.

La eveniment vor participa oameni de afaceri, autorităţi publice centrale, organizaţii non-guvernamentale, companii financiare, reprezentanţi ai sistemului bancar şi ai companiilor de asigurări, experţi, profesionişti şi manageri în IT.

Ediţia curentă a Summit-ului este organizată de Asociaţia Naţională a Companiilor Private din Domeniul TIC şi Proiectul „Creşterea Competitivităţii şi Dezvoltarea Întreprinderilor”, în parteneriat cu Fundaţia Soros Moldova şi Regional Competitiveness Initiative, cu suportul financiar al USAID, Endava, Centrul de Guvernare Electronică, CEDG, IBM România, Moldcell şi reprezentanţa Microsoft în Moldova, sub patronatul Ministerului Tehnologiilor Informaţionale şi Comunicaţiilor.

Pentru detalii despre programul şi modalitatea de înregistrare, persoanele interesate pot să acceseze site-ul oficial al evenimentului www.moldovaictsummit.md Pentru acreditare, jurnaliştii sunt rugaţi să acceseze secţiunea Media a site-ului.