Promo

Anunț de lansare a concursului HG19B „Achiziție de servicii de tipar pentru materiale de comunicare destinate rețelei naționale de centre de sănătate prietenoase tinerilor”

Distribuie prietenilor:


INVITAȚIE DE PARTICIPARE

Asociația Obștească “Sănătate pentru Tineri” anunță lansarea licitației HG19B pentru servicii de tipărire a unui set de materiale de comunicare destinate rețelei naționale de centre de sănătate prietenoase tinerilor.

Achiziția de servicii are loc în cadrul Proiectului ”Generație Sănătoasă - servicii de sănătate prietenoase tinerilor”, implementat de AO ”Sănătate pentru Tineri” în parteneriat cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, cu suportul financiar al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC). 

Sursa de finanţare: Donaţie din partea Confederaţiei Elveţiene, reprezentată de Departamentul Federal al Afacerilor Externe, acţionând prin intermediul Agenţiei Elveţiene pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC), Biroul de Cooperare din Republica Moldova.

Detaliile privind formatul ofertei se conțin în Caietul de sarcini publicat pe site-ul www.sspt.md sau pot fi solicitate la adresa: 

Asociația Obștească ”Sănătate pentru Tineri”
Str. Socoleni 19,
MD 2020, Chişinău, Republica Moldova
tel./ fax: (37322) 40 66 32
e-mail: viorel.babii@gmail.com , victoria.vicol93@gmail.com.

Termenul-limită de depunere a ofertelor: 19 septembrie 2019, ora 16.00.

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:

Promo