Producătorii de fructe și culturi bacifere din Republica Moldova sunt invitați să participle la unul sau toate traingurile din cadrul proiectului AGRITradeNET.  

Trainingurile sunt menite să dezvolte capacitatea producătorilor locali, oportunitățile lor de certificare & identificare geografică și stabilirea conexiunilor între organizațiile de afaceri din Bazinul Mării Negre care la nivel local sprijină activitatea acestor producători.

‼️📌📅 26 noiembrie 2019:

Marketing și Branding al produselor agricole pentru export
08.30 – 17.30

Detalii: Scopul trainingului este familiarizarea producatorilor agricoli din Moldova cu elemente de marketing si branding al produselor agricole pentru export către țările UE, în special Regiunea Bazinul Mării Negre (Ucraina, România, Bulgaria, Grecia, Turcia)

Trainer: Lilia Pîntea

Îregistrare, aicishorturl.at/bjEFP

***

💪🧰🇪🇺 27 noiembrie 2019:

Pregătirea producătorilor agricoli pentru expozițiile europene

08.30 – 17.30


Detalii: Scopul general al trainingului este pregătirea pentru participarea la expoziții în EU, în special Regiunea Bazinul Mării Negre (Ucraina, România, Bulgaria, Grecia, Turcia), cu accent pe Ucraina și Turcia.

Trainer: Ludmila Castraveț

Înregistrare, aici: shorturl.at/elsHZ

***

🌏🍓🚛 28 noiembrie 2019:

Exportul în UE a pomușoarelor și fructelor

08.30 – 17.30

Detalii: Scopul trainingului este familiarizarea producătorilor cu procedurile tehnice ale exportului produselor agricole către țările UE, în special Regiunea Bazinul Mării Negre (Ucraina, România, Bulgaria, Grecia, Turcia)

Trainer: Octavian Olaru

Înregistrare, aicishorturl.at/exNZ5

Participanții la traininguri (fermieri) vor avea posibilitatea să participe la una din expozițiile internaționale care vor fi organizate ca parte a activităților proiectului și vor susține participarea producătorii locali din țările partenere și din regiunea Bazinului Mării Negre (BMN).

O piață a producătorilor locali va fi organizată în 2020 în Odessa, Ucraina cu peste 60 de producători, cu scopul de a promova produsele tradiționale produse de organizațiile locale. Aceasta va ajuta la intensificarea cooperării și eficacitatea procesului de branding.

O conferință și o expoziție locală vor fi organizate la Demirkoy, Turcia cu privire la potențialul produselor tradiționale cu indicație geografică protejată și a întâlnirilor despre piețele tradiționale locale din BMN. Scopul conferinței va fi schimbul de bune practici și cunoștințe și asigurarea interacțiunii între participanți. Toate participările la întâlniri și expoziții sunt oferite gratuit producătorilor și organizațiilor locale interesate.

Alege un eveniment sau vino la toate 3. Dar să știi - cei care vin - au șansa să participe la expozițiile specializate din Ucraina și Turcia, organizate în cadrul proiectului AgriTradeNet BSB383, finantat de Uniunea Europeană. 🧐👌🤞

Programul de Training este organizat în cadrul proiectului “Rețeaua de Comerț Agricol Durabil din Bazinul Mării Negre - AgriTradeNet”, care este co-finanțat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate și de către țările partenere: Grecia, România, Bulgaria, Moldova, Turcia și Ucraina.

Detalii: +373 68997893

Melania Lefter, Manager Proiect AgriTradeNet

Alte articole de acest autor:

Ajută-ne să distribuim acest articol: