hackathon

Seminar “Management Financiar și Fundraising” în cadrul programelor BusinessCool & Sustainable Development Lab

Tineri antreprenori sociali sunt invitați să participe la seminarul Managementul Financiar și Fundraising în cadrul la programele BusinessCool & Sustainable Development Lab, care va avea loc în perioada 25-27 Ianuarie 2019, la EcoVillage (în s. Rîșcova, Criuleni).

Scopul programului este de a crea o comunitate de antreprenori care au interese comune și se sprijină reciproc, pentru a lansa / dezvolta inițiative sociale și de mediu durabile la nivel local și internațional.

 

Termenul limită de aplicare este 14 ianuarie 2019

Suntem în căutarea unor participanți care dețin o  întreprindere socială și sunt dornici de a învăța cum să o gestioneze corect financiar, dar și cum să obțină finanțări prin metoda fundraising.

În decursul a celor 3 zile de seminar, participanții vor învăța:

  • Ce presupune un management financiar bun. De ce este important?
  • Cum să calculezi și interpretezi rapoartele financiare? (Lichiditate, Solvabilitate, Profitabilitate, Management, Bilanț)
  • Pași către un proces eficient de gestionare a numerarului
  • Îmbunătățirea fluxului de numerar. Ce reprezinta capitalul de lucru? (sugestii și bune practici)
  • Surse de finanțare a afacerii
  • Decizia dintre datorie și capital

Dacă sunteți interesat, vă rugăm să completați formularul online: AICI https://goo.gl/forms/41eci4FX8XmDcMDy2 până la 14 ianuarie 2019, 23:59.

 

* Toate cheltuielile de călătorie și de cazare sunt acoperite de program.

Următorul seminar din această serie va fi Marketing & Storytelling, și se va desfășura în perioada 15-17 februarie 2019.

Seminarul este implementat în Republica Moldova de ONG-ul EcoVisio în colaborare cu EFSE Entrepreneurship Academy (Chișinău) și Decabristen e.V. (Berlin) cu suportul financiar al EU4Business și Ministerul de Externe al Germaniei în cadrul programelor “BusinessCool” și “Sustainable Development Lab”.

Pentru orice întrebări, vă rugăm să contactați coordonatorul: Olesea, 069008296, olesea@ecovisio.orgOrganizații vizate: EcoVisio |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.