hackathon

Sesiuni deschise pentru industriile creative si culturale

Ajută-ne să distribuim acest articol:

logo.png

Proiectul „Spațiu Comun pentru Industrii Creative și Culturale“ lansează o serie de sesiuni deschise pentru industriile creative și culturale din Republica Moldova în perioada 22-23 noiembrie 2018!

✰ Primul bloc de sesiuni va fi condus de Vitalie Popescu, Director şi Business Trainer AEGIS, Master în Psihologia Organizaţională, Universitatea din Munchen.
Data: 22 noiembrie
Marketingul produsului creativ / ora: 15:00 - 16:30
Vânzarea produsului creativ / ora: 16:30 - 18:00

✰ Al doilea bloc de sesiuni va fi condus de Lucia Ușurelu, Director ProEntranse, consultant calificat cu experiența de peste 20 de ani în domeniul de dezvoltare a afacerilor.
Data: 23 noiembrie
Business Modelul industriei creative / ora: 10:00 - 11:30
Business planul industriei creative / ora: 11:30 - 13:00

☛ Unde: or. Chișinău

Toate sesiunile vor avea loc la Incubatorul de inovare IT4BA in cadrul ASEM, Blocul B, et., Str. Banulescu-Bodoni 59. 

☑ Înregistrați-vă completând chestionarul: https://goo.gl/forms/ZkpBjvShc7PNumBI2

Proiectul "Spațiul Comun pentru Industrii Creative și Culturale" este implementat de către CCPO "Business Center" (Cernauti, Ucraina), Agenția Națională pentru Cercetare și Dezvoltare (Chișinău, Moldova), Impact Hub Odessa (Odesa, Ucraina) și este co-finanțat de către Uniunea Europeană prin Programul Parteneriatului Estic de Cooperare Teritorială "Moldova - Ucraina".

                     logo2.png

 
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.