Training pentru tinerii interesați de domeniul media

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Căutăm tineri activi, cu vârsta până la 21 de ani, interesați de domeniul media și dornici să exploreze oportunități noi. Pentru ce? Ca să participe la un training de două zile, în perioada 27-28 octombrie 2018.

Trainingul va fi oferit de echipa inovativă de la Academia Rockit și se va desfășura într-un format interactiv, axat pe dezvoltarea competențelor media. Participanții vor învăța să creeze podcast-uri și vlog-uri, vor cunoaște mai multe despre diversitatea produselor media și vor înțelege ce este activismul media.

PIN MD oct 2018

Prioritate vor avea tinerii din raioanele Fălești, Strășeni, Ungheni și municipiul Chișinău, precum și liderii de cluburi de film OWIS/„O lume de văzut”. Toți cei interesați pot completa formularul până la 19 octombrie 2018: https://docs.google.com/forms/d/1szlt9D3-ruk5891pmjBIx-jX3q3m5s-xjwKsvdlGvnU/viewform?edit_requested=true.

Trainingul face parte din proiectul „Sporirea rolului cetățenilor în mass-media națională prin educație pentru media în școli”, implementat de organizația People in Need, cu susținerea Ministerului Afacerilor Externe al Republicii Cehe prin intermediul Programului Transition.Organizații vizate: People in Need |Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.