„Agroecologie inovativă - generare de idei pentru granturi SGP”

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Asociația Jurnaliștilor de Mediu și Turism Ecologic din Republica Moldova (AJMTEM) vă invită la 23 mai 2018, la Workshop-ul „Agroecologie inovativă - generare de idei pentru viitoare proiecte SGP”. Instruirea are loc în cadrul proiectului AJMTEM, susținut de SGP Moldova.

Scopul Workshop-ului este consolidarea capacităţilor ONG-urilor în formularea propunerilor de proiecte competitive pentru aplicarea la programul de granturi SGP Moldova. Sunt așteptați să participe actuali și potențiali beneficiari de granturi, membrii organizațiilor neguvernamentale ce activează în domeniul mediului, antreprenorialului social, inclusiv potențiali parteneri din mediul administrației publice locale, ce își propun promovarea practicilor agro-ecologice inovative, adaptate la schimbările climatice, dezvoltarea ideilor de proiect și transferul de bune practici.

Agenda Workshop-ului, locul desfășurării, precum şi altă informaţie relevantă va fi transmisă participanților selectați.
Participanților din teritoriu li se vor rambursa cheltuielile de drum (în baza tichetului de călătorie și a copiei buletinului de identitate).

Data limită de aplicare - 18 mai 2018, prin completarea Formularului de aplicare.

În cazul în care aveți întrebări, neclarități sau aveți nevoie de mai multe informații, sunați la nr de telefon: 022 237149, 076770061 sau transmiteți un mesaj la adresa: ajmtem@gmail.com

Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.