hackathon

Șanse egale pentru toți copii oferite de CRC „Ograda Noastră”

În perioada 8-12 februarie 2016 „Ograda Noastra” a oferit pentru 170 copii din 3 școli din Republica Moldova (Gimnaziul „Gribova”, s. Gribova, r-ul Drochia, L.T. „Mihai Eminescu”, or. Hîncești, și L.T. „Ion Creangă”, s. Zîrnești, r-ul Cahul) rechizite școlare și auxiliare didactice necesare unui proces academic de calitate.

foto

La fel, din cei 170 copii beneficiari un număr de 61 copii au primit vouchere educaționale în scopul realizării programului „Ograda Noastra” de facilitare a temelor de acasă, menit să ofere sesiuni suplimentare focusate pentru a creaște reușita școlară a elevilor din cele 3 școli.

Aceast proiect inovativ este implementat de „Ograda Noastră” începînd cu anul 2009 și a oferit continuu rechizite școlare, ore suplimentare și vouchere alimentare pentru copiii ce provin din familii vulnerabile.

Simultan „Ograda Noastră” a organizat o ședință de lucru cu părinții și administrația celor 3 școli menționate mai sus, discutînd despre provocările apărute în program, subliniind și importanța părinților în procesul educațional al copiilor.

Inițiativa este realizată de Centrul de Resurse și Consultanță „Ograda Noastra” ONG și partenerii cu sprijinul Fundaţiei Servicii de Dezvoltare din Liechtenstein (LED).

 Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.