hackathon

Concursul ,,Premiile Naţionale pentru Tineret”, ediția 2018

Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării lansează concursul ,,Premiile Naționale pentru dezvoltarea sectorului de Tineret”, ediţia 2018. Concursul se desfăşoară anual, cu prilejul marcării Zilei Naţionale a Tineretului (a doua duminică a lunii noiembrie) şi are drept scop recunoașterea realizărilor, performanţelor şi a contribuţiei tinerilor, specialiștilor și lucrătorilor de tineret, precum și a organizaţiilor de tineret de la nivel local pentru dezvoltarea sectorului de tineret.

Laureaților „Premiilor Naționale pentru Tineret” li se înmânează Diploma de confirmare a distincţiei acordate în cadrul concursului, Trofeul şi câte un premiu bănesc după cum urmează:

  • Specialistul de tineret al anului 2018 din cadrul APL de nivelul I – 12 000 lei;
  • Specialistul de tineret al anului 2018 din cadrul APL de nivelul II – 12 000 lei;
  • Lucrătorul de tineret al anului 2018 – 12 000 lei;
  • Consiliul Local al Tinerilor al anului 2018– 15 000 lei;
  • Centrul de Tineret al anului 2018 – 20 000 lei.

Condiții de participare la concurs:

  • Persoana, grupul de persoane sau instituţia trebuie să reprezinte una din cele 5 categorii enumerate mai sus.
  • Persoana, grupul de persoane sau instituţia care au beneficiat de un premiu naţional pentru tineret în ultimii 2 ani nu sunt eligibili pentru ediția din acest an.

Criteriile de selectare

Criteriile de selecţie pentru fiecare categorie în parte sunt stabilite înRegulamentul privind acordarea distincţiilor şi premiilor naţionale pentru dezvoltarea sectorului de tineret.

Formulare de participare:

Dosarele de participare la concurs se vor depune la următoarea adresă:

Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării al Republicii Moldova, MD-2033, mun. Chişinău, Piaţa Marii Adunări Naţionale 1, cutia poștală de la etajul 1, intrarea din str. G. Bănulescu - Bodoni. Totodată, dosarul urmează a fi expediat, în mod obligatoriu, și la adresa de e-mail: carina.ene@mecc.gov.md. Pentru detalii: tel. (022) 820 864.

Data limită:

27 octombrie 2018, ora 17:00 

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.