Aveți grijă de sănătatea Dvs. și a celor dragi. Spălați-vă regulat și minuțios pe mâini, respectați eticheta tusei, păstrați distanța socială și stați acasă. #Covid19 #StaiAcasa

Articolul a fost publicat cu succes! 

Aveti cont de partnener ceea ce inseamna ca articolul este vizibil pe site imediat, fara a avea nevoie de aprobare.

Intrati si verificati inca o data cum apare articolul si faceti modificari daca este necesar (erori, probleme de formatare).

Daca nu reusiti sa faceti corectarea, editati articolul si schimbati statusul din PUBLICAT in NEPUBLICAT. Vom intra si vom face modificarile necesare noi.  

Acest portal este mentinut din publicitate pe baza de voluntariat. Va rugam sa respectati timpul si conditiile administratiei portalului.


Articolul si contul va fi suspendat daca acest articol incalca urmatoarele reguli:

 

Regula 1. Nu sunt permise articole cu titluri care conțin cuvinte scrise în TOTALITATE CU MAJUSCULE

Regula 2. Nu sunt permise titluri prea generale, asa ca "Anunț de Angajare" sau "Comunicat de Presă"

Regula 3. Nu puneți punct (.) după titlu

Regula 4. Nu vom accepta articole repetate. Un articol poate fi re-publicat peste cel puțin 2 săptămâni de la data primei publicări în cazul extinderii perioadei cu condiția că primul anunț este arhivat (contactați-ne la administrator@civic.md

Regula 5. Nu vom accepta articolele formatate inadecvat. Imaginea articolului dumneavoastră influențeaza imaginea portalului. Asigurați-vă că nu aveți greșeli și că articolulul este formatat în mod corespunzător.

Regula 6. Ne rezervăm dreptul să nu acceptăm sau să diminuăm vizibilitatea articolelor care nu conțin etichetele organizatiilor (tag-urile). Dacă nu găsiți tag-ul în listă - contactați-ne. 

Regula 7. Portalul CIVIC.MD nu acceptă utilizarea sintagmelor "limbă de stat" și "limbă moldovenească". Continuați doar dacă sunteți de acord cu termenul "limba română". Daca nu - sunt o mulțime de site-uri unde puteți publica anunțurile.

Distribuie prietenilor:


logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet