hackathon

Asociația Ofițerilor de Conformitate în Moldova angajează Ofițer Executiv

Asociația Ofițerilor de Conformitate în Moldova angajează un Ofițer Executiv.

Aceasta este o oportunitate pentru a adera la unica organizație de profil din Moldova și pentru a demonstra capacitățile de dezvoltare a unei organizații non-profit cu accent pe activitatea de conformitate în sectorul financiar.

Ofițerul Executiv va deține rolul de reprezentare și administrare a organizației, va oferi suport activ în dezvoltarea unei platforme inovative online.

Candidatul trebuie să dețină studii superioare juridice, să posede fluent limba engleză, să cunoască cadrul legal aplicabil sectorului financiar și să fie familiarizat cu sectorul financiar al Republicii Moldova.

Suplimentar, persoana trebuie să fie neafiliată politic, să nu activat ultimii 5 ani în sectorul public, să posede un nivel înalt de integritate, să treacă screening-ul pentru ultimii 5 ani, să fie prezentabil(ă), cu un bun simț al tactului.

Avantaj vor deține persoanele cu cel puțin 2 ani experiență în domeniul conformității, sau cel puțin 3 ani în sectorul financiar din Republica Moldova.

În schimb se oferă posibilitatea de a obține un salariu competitiv și motivant pentru Republica Moldova, posibilitatea de a lucra de acasă, posibilitatea de a călători, de a activa într-un mediu inovativ și internațional, de a fi apreciat după rezultate și merite, de a gestiona proiecte și de a avea libertatea de creație.

Succese cu aplicarea pentru acest rol. Nu ezitați să remiteți CV-ul pe adresa de email sergiu.sagaidac@icloud.com.

Poziția este disponibilă începând cu 01 februarie 2019. Procesul de selecție va consta din 3 etape. Prima etapă va fi interviul telefonic, a doua etapă un interviu de competență, a treia etapă interviul față-n-față.

Vor fi selectate și contactate doar persoanele care corespund cerințelor.

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.