hackathon

Fundația Soros-Moldova anunță concurs pentru selectarea unui expert / grup de experți pentru evaluare de proiect

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Fundația Soros-Moldova anunță concurs pentru selectarea unui expert / grup de experți sau a unei companii naționale și/sau internaționale care să realizeze evaluarea externă a proiectului ”Consolidarea capacităţilor mass-media locală din Moldova pentru asigurarea accesului cetăţenilor la informaţie obiectivă despre valorile democraţiei”, implementat de Fundația Soros-Moldova, cu sprijinul financiar al Departamentului de Stat al SUA.

CONTEXT:

Fundația Soros-Moldova (FSM) este o organizație neguvernamentală, nonprofit și apolitică, înființată in anul 1992 de către filantropul George Soros în scopul promovării valorilor societății deschise în Moldova. Fundația contribuie la democratizarea societății prin elaborarea și implementarea unor programe în diverse domenii cum ar fi: mass-media, reforma judiciară, sănătate publică, administrația publică și buna guvernare, egalitate și participare civică.

În perioada 2015-2018, FSM a beneficiat de sprijinul financiar al Departamentului de Stat al SUA pentru implementarea proiectului ”Consolidarea capacităţilor mass-media locală din Moldova pentru asigurarea accesului cetăţenilor la informaţie obiectivă despre valorile democraţiei”.

OBIECTIVUL CONCURSULUI: FSM intenționează să contracteze un expert/grup de experți sau o companie (în continuare - Evaluator) care să efectueze evaluarea proiectului.

PERIOADA DE EXECUTARE A CONTRACTULUI: 01 – 30 noiembrie 2018

TERMENUL LIMITĂ DE PREZENTARE A DOSARULUI19 octombrie 2018 ora 17:00.

Ofertele vor fi prezentate în format tipărit sau electronic. Dosarul va include atât oferta tehnică, precum și cea financiară.

Ofertele tehnică și financiară se vor prezenta conform cerinţelor specificate în Instrucţiunea pentru Consultanţi 

Anexe:

  1. Instrucțiunea pentru consultanți
  1. Termenii de referință pentru evaluarea proiectului
  1. Formularul pentru oferta financiară


Organizații vizate: Fundatia Soros |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.