hackathon

Fii voluntar! Implică-te în proiectul ”Bucurie în Mișcare 2016”!

În premieră, în perioada 16-22 mai 2016, la Chișinău va fi organizat evenimentul ”Bucurie în Mișcare 2016” – festival al sportului și competiției. Pentru o mai bună desfășurare a evenimentului suntem în căutare de tineri cu inițiativă și dorință de implicare, care să facă parte din echipa noastră. Vă asigurăm că veți avea parte de cea mai tare experiență de până acum și multe beneficii!

Proiectul ”Bucurie în mișcare” presupune organizarea timp de o săptămâna a unei suite de activități, competiții, jocuri și concursuri cu premii destinate familiilor și copiilor. Potrivit agendei, timp de 5 zile în unele școli și grădinițe din Chișinău se vor desfășura activități similare. În aceeași perioadă, vor avea loc ”Cupa universităților la volei”, ”Competiție la înot”, ”Cross”, iar sfârșitul acestei săptămâni va culmina cu un mega festival ”Bucurie în mișcare” și un concert pe final.

De asemenea, acest eveniment mai are drept scop susținerea unei echipe de 10 liceeni cu performanțe deosebite din Chișinău să ia parte la ”Creatori de viitor - Champions United", cel mai important eveniment de promovare a performanței în educație din România, care va avea loc în perioada 23-29 iulie, la Cluj Napoca.

Cine poate deveni voluntari? 

Persoanele active, cu spirit de implicare și inițiativă, elevi ai claselor liceale și studenți.

Care este rolul voluntarilor ?

Dacă vrei să fii alături de noi, te poți implica în una din echipele de lucru în funcție de activitățile menționate în descrierea proiectului. Astfel, vrem să avem alături de noi persoane motivate să :

- promoveze evenimentele săptămânii ”Bucurie în mișcare”;

- se implică în organizarea și desfășurarea evenimentelor de înot, cross și Festival;

- se implică în desfășurarea activităților în grădinițe și școli;

- organizarea și desfășurarea cupelor liceelor și universităților.

De ce să te implici? 
- Eveniment unic și în premieră
Coordonatori: Asociația 11even din Cluj Napoca, România și Asociația de Voluntariat Internațional din Moldova (AVI Moldova);

- Schimb de experiență
Implicarea în acest proiect îți va oferi oportunitatea să trăiești o experiență unică, dezvoltând abilitățile de lucru într-o echipă internațională formată din oameni specialiști în diverse domenii;

- Prioritate în proiecte naționale și internaționale
Persoanele active vor fi înregistrate ca voluntari ai AVI Moldova, beneficiind astfel de oportunitatea de a se implica în alte proiecte, cum ar fi training-uri, seminare, ș.a. la nivel național și internațional.

Cei mai activi voluntari vor fi premiați în cadrul Festivalului Bucurie în mișcare, care este evenimentul final al proiectului și va avea loc pe 22 mai 2016, în Dendrariu.

Vom fi bucuroși să te avem alături de noi întreaga perioadă de organizare a evenimentului sau în zilele care sunt disponibile pentru tine. Este nevoie doar să completezi acest formular de aplicare nu mai târziu de 12 mai 2016: https://docs.google.com/forms/d/1BoIZEsIZ2OQ3lE8x11j4HJrTnZnc9-izyHc5rxcC44E/viewform

 

Dacă ai întrebări, nu ezita să ne contactezi: avi@avimd.org sau placement@avimd.org.

Te așteptăm cu drag alături de noi !

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.