Care e părerea ta despre procesul de asigurare a transparenței în luarea deciziilor?



Societatea civilă contribuie esențial la dezvoltarea şi realizarea democrației şi a drepturilor omului, în special prin participarea la viața publică şi la asigurarea transparenței în procesul decizional.

În acest context, Centrul de Resurse Juridice din Moldova (www.crjm.org) efectuează o analiză a transparenței în procesul decizional la nivelul Parlamentului Republicii Moldova. Analiza sus-menționată își propune să cerceteze în ce măsură Parlamentul Republicii Moldova asigură transparența în luarea deciziilor.

Cu siguranță, în rolul tău de cetățean sau de reprezentant al unui ONG, ai avut circumstanțe în care ai interacționat cu Parlamentul sau ai întâmpinat situații în care datele publice nu erau suficient de clar prezentate pentru tine. De aceea experiența ta e una valoroasă pentru noi și te îndemnăm să o împărtășești cu noi.

Te rugăm să ne oferi 6 minute din timpul tău pentru a răspunde la câteva întrebări legate de subiectul transparenței în procesul decizional în Parlament și nivelul tău de satisfacție privind acest proces.

Chestionarul este disponibil aici: https://goo.gl/X1B3Vc

Termenul limită de completare a chestionarului este 10 octombrie 2018.

Îți mulțumim pentru implicare!

2