Integrarea europeană este singurul proiect naţional capabil să modernizeze Republica Moldova



George Mocanu

Pe 11 iunie, parlamentarul George Mocanu a avut o întâlnire cu participanţii Şcolii de Studii Europene. Discuţiile s-au axat pe marginea oportunităţilor deschise de Acordul de Asociere şi posibilităţile de dezvoltare pentru tineret în Republica Moldova. Parlamentarul le-a vorbit tinerilor despre activitatea deputaţilor în legislativ şi le-a făcut o prezentare a modului în care se iau deciziile.

Tinerii s-au arătat interesaţi de avantajele pe care le va avea Republica Moldova după semnarea Acordului de Asociere. Mulţi dintre ei au spus că-şi doresc să devină antreprenori, de aceea prevederile acordului sunt foarte avantajoase pentru ei.

"Integrarea europeană este singurul proiect naţional capabil să modernizeze Republica Moldova, iată de ce ţara noastră trebuie să se mişte în această direcţie", le-a spus George Mocanu tinerilor veniţi în Parlament.

Şcoala de Studii Europene este un proiect al Tineretului Liberal Democrat din Moldova lansat în anul 2012 pentru a creşte gradul de cunoaştere a instituţiilor şi mecanismelor europene şi interacţiunea acestora cu Republica Moldova.