Târgul ONG-urilor se mută la Cahul



În jur de 20 de organizaţii neguvernamentale din sudul ţării participă sâmbătă, 9 iulie, la un târg al ONG-urilor la Cahul, în cadrul căruia vor avea posibilitatea să-şi prezinte membrii şi activităţile, transmite Info-Prim Neo cu referire la un comunicat de presă al Parc Communications.

Prin intermediul mesajului „Cunoaşte ONG-ul care te reprezintă!”, publicul va fi încurajat să vină la târg pentru a se întâlni cu ONG-urile care activează în regiunea de sud a Moldovei, să descopere munca lor şi să comunice direct cu liderii şi voluntarii acestora.

Târgul se desfăşoară în Piaţa Horelor din Cahul, începând cu ora 11.00, şi va dura în jur de 3 ore. La Târg participă ONG-uri din Cahul şi din alte localităţi. Târgul ONG-urilor va pune în evidenţă ce reprezintă un ONG, cum este viaţa zilnică a acestora, ce servicii oferă, cum acestea pot fi accesate şi cum munca lor aduce beneficii cetăţenilor. Activităţile ONG-urilor vor fi prezentate prin intermediul broşurilor, fotografiilor şi posterelor care vor fi afişate pe standuri. Angajaţii şi voluntarii ONG-urilor vor răspunde la întrebări despre activitatea organizaţiilor şi cum acestea ajută moldovenii în depăşirea problemelor sociale şi civice.

Târgul ONG-urilor este posibil graţie ajutorului oferit prin intermediul Agenţiei SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID), în cadrul Programului AED Consolidarea Societăţii Civile în Moldova (MCSSP). 

 

http://info-prim.md