hackathon

IDIS ”Viitorul” și Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, anunță masa rotundă “Agenda Locală de Business: micro soluții pentru macro politici”

IDIS ”Viitorul” și Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, anunță masa rotundă “Agenda Locală de Business: micro soluții pentru macro politici”, care va avea loc vineri, 5 februarie 2016, ora 9:30, Sala de ședințe (et. 2), C.I.E. Moldexpo, Pavilionul central, str. Ghioceilor 1, mun. Chișinău.

Evenimentul are ca scop prezentarea soluțiilor identificate de către mediul de afaceri la nivel local în cooperarea cu autoritățile publice locale. Totodată, ne propunem să facem totalurile primului an al implementării Agendei Locale de Business. În acest context, va fi prezentat și un raport.

Discuțiile vor fi deschise de Igor Munteanu, Directorul executiv al IDIS ”Viitorul” și Valeriu Lazăr, Președintele Camerei de Comerț și Industrie.

 La eveniment au fost invitați reprezentanți ai autorităților publice locale, mediului de afaceri, asociațiile de business și mass media.

Agenda Naţională de Business reprezintă o platformă comună a peste 30 dintre cele mai reprezentative asociaţii de business şi camere de comerţ şi industrie (CCI) din Moldova, reunite în cadrul reţelei cu scopul de a influenţa politicile şi practicile autorităţilor publice din domeniul reglementării activităţii de afaceri. Scopul acestor eforturi este edificarea unui mediu de afaceri echitabil și competitiv, care să stimuleze dezvoltarea afacerilor din Republica Moldova.

Persoană de contact: Diana Lungu, Coordonator Relații Publice IDIS/ANB – 0 22 221844 sau diana.lungu@viitorul.org 
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.