hackathon

ASOCIAŢIA OBŞTEASCĂ ASOCIAŢIA MUZICAL-CORALĂ/ MOLDOVAN NATIONAL YOUTH ORCHESTRA (MNYO) solicită oferte comerciale pentru selectarea unei companii care va presta servicii foto

Ajută-ne să distribuim acest articol:

 ASOCIAŢIA OBŞTEASCĂ ASOCIAŢIA MUZICAL-CORALĂ/MOLDOVAN NATIONAL YOUTH ORCHESTRA (MNYO)

solicită oferte comerciale pentru selectarea unei companii care va presta servicii foto

 Cadrul general

MNYO lansează proiectul de incluziune socială prin muzică  La La Play Voices destinat tuturor copiilor de la 10 la 16 ani ce iubesc muzica, proiect finanțat de UNICEF Moldova, Fundația Est-Europeană şi Suedia.

În perioada 15 mai – 24 august 2019, echipa La La Play Voices va ajunge în 18 locații, acoperind toate cele 32 raioane din Moldova, inclusiv Găguzia și regiunile din partea stângă a râului Nistru. În cadrul concursul național La La Play Voices vor fi parcurși peste 8000 kilometri pentru a întâlni peste 700 de copii cu aptitudini muzicale la nivel național, dintre care vor fi selectați 101 copii beneficiari finali, fiind încurajați să participe copiii cu autism și cu dizabilități locomotorii. Rezultatul final va constitui 5 concerte alături de Moldovan National Youth Orchestra pentru perioada iulie-decembrie pe cele mai prestigioase săli din țară și nu doar.

Proiectul de incluziune sociala La La Play Voices este la a 2-a ediție, prima având loc în anul 2018. În cadrul acesteia au fost selectați 20 de copii talentați care au pus baza corului La La Play Voices, ce reprezentă diversitatea etnică și socială a Moldovei.

Pentru buna desfăşurare a proiectului, MNYO implementează campania de promovare a acestuia care va include servicii foto. În acest scop, MNYO va angaja o companie specializată în prestarea de servicii foto, care vor realiza sarcinile propuse în strânsă colaborare cu echipa MNYO.

 

Sarcina tehnică

Serviciu

Parametri tehnici

Cantitate

Responsabilităţile companiei

Sesiune foto

Durata: 8 ore

Executare: imagini portret cu caracter documentaristic

20 de sesiuni

Editare imagini,

Transmiterea fotografiilor digitale imediat după sesiune

Candidații eligibili:

Entitățile eligibile pentru a participa la acest concurs sunt companiile specializate în prestarea serviciilor foto. Candidații trebuie să demonstreze experiență anterioară în domeniu. 

Cerințe specifice față de candidați:

  • experiență de lucru;
  • coordonarea tuturor activităților cu persoana responsabilă.

Dosarul de aplicare va include:

  • ofertă financiară detaliată;
  • CV-ul companiei și alte documente care vor demonstra experiență în domeniu;
  • lista clienților anteriori și a produselor realizate relevante (desfășurate în ultimii 2 an).

Termenul limită de depunere a ofertelor este: 13 mai 2019

Oferta comercială cu mențiunea – Ofertă servicii foto - se va expedia prin poşta electronică mnyorchestra@gmail.com.Organizații vizate: Fundatia Est-Europeană | Ambasada Suediei | UNICEF |


Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.