hackathon

IDOM anunță tender pentru selectarea unei companii care oferă servicii de locațiune a unei săli de conferință și servicii de alimentare pentru o zi.

Titlul: Servicii de locațiune a unei săli de conferință și servicii de alimentare

Locația: Republica Moldova

Durata contractuală: 09.02.2019

Timp solicitat: 1 zi

Descriere succintă: Prestatorul va asigura servicii de locațiune sală de conferință și alimentarea participanților și a echipei de implementare în cadrul proiectului ”Contribuirea la promovarea alegerilor parlamentare incluzive în Republica Moldova din 2019, în vederea asigurării respectării drepturilor electorale ale persoanelor cu dizabilități mentale, plasate în instituții psihiatrice și psiho-neurologice”, implementat de IDOM.

CONTEXT

Contractul și serviciile sunt solicitate ca parte integrală a proiectului implementat de IDOM. Proiectul este susţinut financiar de Fundaţia Est-Europeană în cadrul proiectului “Pledoaria societăţii civile pentru alegeri incluzive și corecte în Republica Moldova, conform recomandărilor UE și OSCE/ODIHR și angajamentelor internaționale în domeniul drepturilor omului”, finanţat de Uniunea Europeană şi co-finanţat de Suedia.

OBIECTIV

Obiectivul este asigurarea condițiilor de cazare, alimentare și sală de conferință în vederea organizării unui training pentru observatorii Alegerilor parlamentare din Republica Moldova din anul 2019, inclusiv pentru echipa de implementare. Serviciile vor fi prestate la data de  9 februarie 2019 către IDOM pentru 35 de beneficiari direcți. Evenimentul va începe în jurul orelor 10:00 și se va încheia la orele 17:00.

SERVICIILE PRESTATE

  1. Asigurarea sălii de conferințe pe parcursul zilei de 9 februarie 2019:
  • Prestatorul va asigura o sală spațioasă cu capacitatea nu mai mică de 35 de persoane;
  • Sala va fi dotată cu mese și scaune corespunzătoare;
  • Sala va fi echipată cu proiector și flipchart.
  1. Alimentarea a 35 de persoane, care va include:
  • prânz – 1;
  • pauză de cafea – 1.

MODALITATEA DE PARTICIPARE LA CONCURS

Persoanele juridice interesate sunt invitate să trimită cererea de ofertă care vor include:

  1. Oferta tehnică;
  2. Oferta financiară.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dosarele complete vor fi expediate prin email la adresa info@idom.md sau depuse la sediul IDOM situat la adresa: mun. Chișinău, str. Mitropolit Dosoftei 95 A, până în data de 1 februarie 2019, ora 17:00, cu mențiunea - „FEE servicii de locațiune și alimentare”.

Vor fi evaluate doar dosarele complete.

Despre rezultatele concursului vor fi anunțați doar candidații selectați.

Persoana de contact: Radu Bobeică Tel.: +373 767 15 585 sau +373 22 838 408, Email: radubobeica@yahoo.com.

_______________________________________________________________________________

Acest eveniment este realizat în cadrul proiectului “Contribuirea la promovarea alegerilor parlamentare incluzive în Republica Moldova din 2019, în vederea asigurării respectării drepturilor electorale ale persoanelor cu dizabilități mentale, plasate în instituții psihiatrice și psiho-neurologice”, implementat de IDOM. Proiectul este susţinut financiar de Fundaţia Est-Europeană în cadrul proiectului “Pledoaria societăţii civile pentru alegeri incluzive și corecte în Republica Moldova, conform recomandărilor UE și OSCE/ODIHR și angajamentelor internaționale în domeniul drepturilor omului”, finanţat de Uniunea Europeană şi co-finanţat de Suedia.
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.