Cinci experți americani vor veni în Moldova pentru a preda lecții la universitățile din țarăcsp
Fie că ești student aspirant, tânăr creator sau profesionist cu experiență, te invităm să participi la workshop-uri, sesiuni de Q&A și să colectezi insight-uri și practici noi de la cei mai buni experți din domeniile Creative and Digital Media în perioada septembrie - decembrie 2023.

Cinci Experți, Cinci Perspective Unice

25- 27 septembrie:  Gestionarea eficientă a proiectelor creative va fi abordată de către Tim Thompson în cadrul conferinței „Fix It In Post”. Iar pentru membrii COR se va organiza o sesiune de Pitching and Q&A Session with Tim Thompson.

10-15 octombrie: Kate Edwards va dezvălui secretele dezvoltării de jocuri pentru audiențe globale și împărtăși strategii pentru construirea unei industrii a jocurilor mai inclusive.

24- 28 octombrie: Despre perspective globale asupra vânzărilor și marketingului în industria digitală ne va vorbi John Goodale, CEO la jem.gg.

13 - 17 noiembrie: Mike Bodie va împărți cunoștințe practice despre procesul de înscriere a vocii pentru jocuri. 

27 noiembrie - 1 decembrie: Alexander Falcon ne va povesti cum să lucrezi cu feedbackul și să gestionezi o echipă creativă în procesul de producție.

Vezi agenda integrală a speakerilor aici.

Workshop-uri pentru Studenți, Comunitate și Business

Pentru comunitatea creativă și business din Moldova, la Mediacor, vor avea loc o serie de workshop-uri dezvoltate de către speakerii invitați, special adaptate nevoilor și provocărilor industriei din regiune. Înregistrează-te să primești invitație la workshop pe mail.

Urmărește paginile Mediacor și COR pentru mai multe detalii.

Programul „Creative Speakers este dezvoltat de către Asociația Companiilor de Creație (COR) cu sprijinul Ambasadei Statelor Unite ale Americii și găzduit de Mediacor, centrul de producții și tehnologii pentru industriile Film, Gaming și New Media din cadrul Universității de Stat din Moldova (USM). Acest program are scopul de a crea oportunităților unice de învățare pentru studenți și comunitatea creativă. Fiecare expert din SUA va aduce cu el cunoștințe practice și experiență valoroasă pentru viitorii specialiști din industria creativă.