De la zero la afacere globală în doar 4 luni. Câștigă acces la piețe noi printr-un plan testat în Upcelerator - accelerator de startup-uri tehnologiceupcelerator meta 1

A început recrutarea în a patra ediție de Upcelerator! Organizația Dreamups a deschis aplicările în acceleratorul online pentru afacerile ce sunt în faza incipientă. Beneficiază de acces la investiții promițătoare, mentori cu experiență, plan de acțiune clar și networking.

Acceleratorul Upcelerator este program intensiv online ce durează 4 luni, în care fondatorii și fondatorele de startup participă la sesiuni de învățare și lucrează îndeaproape cu mentorii pentru a dezvolta și a perfecționa ideile lor de afaceri. De asemenea, mentorii pot oferi acces la rețelele lor de contacte și la oportunități de finanțare.

Participarea într-un accelerator de startup poate fi o modalitate eficientă de a face pași importanți în dezvoltarea unei afaceri, de a obține suportul și resursele de care au nevoie pentru a crește și a deveni viabile pe termen lung.

Începerea unei afaceri vine și cu propriul set de provocări și riscuri. Este important să înțelegi cum ideea ta va rezolva problema unei audiențe globale. 

Upcelerator conține 16 module cu toate informațiile necesare pe care trebuie să le cunoști pentru a deschide propria companie. Vei învăța și aplica instant cunoștințele prin îndeplinirea la peste 200 de sarcini practice, direct în conceptul tău de afacere și vei primi feedback de la cei mai buni experți pe platforma de e-learning Upfactory.

Ce vor obține participanții din Upcelerator?

-  acces la peste 40 de mentori internaționali;
-  investiții potențiale de 25 000 EUR;
-  peste 500 de ore de mentorat;
-  4 luni de accelerare;
- 16 module cu subiecte despre cum să construiești un startup scalabil;
- peste 200 de sarcini practice.

De asemenea, în accelerator vei avea ocazia să lucrezi în grupe cu alți fondatori/-oare și să creezi conexiuni cu participante/ți din diferite țări. Programul de accelerare va fi integral în limba engleză.

Munca asiduă va fi răsplătită! La sfârșitul programului, startup-urile calificate au posibilitatea de a primi o rundă de investiții potențiale de până la 25 000 EUR.

Taxa de participare este de €499 per startup, indiferent de numărul membrilor dintr-o echipă. Alternativ, există posibilitatea de achitare a taxei în 3 rate: €200,€ 200, €199 suma finală fiind €599.

Upcelerator 2023 se va desfășura în perioada 15 februarie - 6 iunie. Deadline de înregistrare - 31 ianuarie. Formularul de înscriere în Upcelerator e aici: https://bit.ly/Upcelerator2023 

Pentru a afla mai multe detalii despre procesul de aplicare și program. website-ul upcelerator.md sau pagina de Facebook Upcelerator și Dreamups.

Upcelerator este organizat de acceleratorul de inovație și antreprenoriat Dreamups, susținut de Sindicatul de investiții „Mozaic”.