Anunț pentru presă: Săptămâna prevenirii suicidului în contextul Pandemiei

Distribuie prietenilor: Linia Verde pentru Prevenirea Suicidului www.pentruviata.md   anunță organizarea Săptîmânii Prevenirii Suicidului sub genericul ”Suicidul nu este soluție!”

 Evenimentele Săptămânii sunt dedicate marcării Zilei Mondiale de Prevenire a Suicidului, 10 septembrie.    

Marcarea acestei Zile în anul 2020 vizează sublinierea importanței susținerii emoționale a celor mai vulnerabile persoane afectate de realitățile Pandemiei  ca măsură de prevenire a pericolului suicidului pe durată scurtă și lungă. 

Evenimentele vor avea loc LIVE online pe pagina Facebook a Liniei Verzi pentru Prevenirea Suicidului https://www.facebook.com/LiniaPevenireSuicid 

Evenimentele sunt organizate în cadrul proiectului de prietenie ”Tu nu ești singur”, susținut de către Ambasada SUA în R. Moldova.

Detalii despre activitățile Săptămânii pot fi solicitate la tel. 060806623, iar activitățile pot urmărite pe pagina Facebook a Liniei Verzi pentru Prevenirea Suicidului după următorul orar: 

sedinte live marti 20 00 21 00 32


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.