S-a lansat primul site de psihologie din Moldova



Astăzi, 9 iulie 2010, grupul de iniţiativă "Pro Dialog" a lansat primul site oficial al comunităţii psihologilor din Moldova - www.psihologie.md

Psihologia are o importanţă şi influenţă crescândă în rândul celorlalte ştiinţe. Tot mai multe societăţi, în special cele occidentale şi de peste ocean acordă o atenţie sporită acestui domeniu, investind în cercetări şi alte servicii pe care le oferă psihologia. Republica Moldova de asemenea are nevoie de dezvoltarea acestei ramuri pentru a soluţiona şi a preveni probleme, atât la nivel personal, cât şi social.

Scopul acestei iniţiative este de a forma o comunitate a persoanelor active în acest domeniu. Dorim să oferim o platformă de comunicare şi interacţiune psihologilor în primul rând, dar şi altor persoane interesate de acest domeniu.

Vă invităm să exploraţi acest spaţiu informaţional, să oferiţi sugestii pentru îmbunătăţirea lui şi să contribuiţi cu informaţii/creaţii noi!

Pentru detalii/ sugestii/ întrebări, ne puteţi contacta la info@psihologie.md
De asemenea, pentru a fi la curent cu informaţia publicată, puteţi adera la grupul facebook http://www.facebook.com/group.php?gid=118533574848473&ref=ts


Cu respect,
Echipa CP "Pro Dialog"