Blogomania



Tot mai multe persoane își crează un blog. O fi oare asta dorința de exprimare a propriilor opinii sau pur și simplu a devenit trendy? Probabil din ambele considerente.

Aceste mini articole personalizate devin un mijloc de exteriorizare a emoțiilor și atitudinii proprii față de anumite lucruri sau evenimente. Puține însă din aceste bloguri reușesc să se evidențieze și să fie regulat citite.

De ce blogurile sunt citite? Fiindcă sunt mult mai individualizate decât simplele articole de ziar. Unii bloggeri au reușit să devină destul de cunoscuți în lumea internetului moldav. O mediatizare bună ar fi în stare să ridice în topuri practic orice blog.

De unde totuși apare această necesitate de a scrie? Este oare efectul lipsei de comunicare directă între oameni sau o modalitate de pune gândurile într-o construcție logică? Eu am început să scriu din glumă, însă peste o perioadă de timp a devenit o necesitate zilnică, chiar aș zice dependență.

Oricare ar fi motivul, eu zic să continuați a scrie. Chiar dacă majoritatea articolelor vor fi considerate de rahat, într-o zi poate veți scrie ceva genial.

Mai multe: altainlume