Contribuie la elaborarea Studiului Promo-LEX ”Educația pentru cetățenie activă – situația actuală și mecanisme de dezvoltare continuă a acesteia”



Dragi colegi și prieteni,

Vă invităm să contribuiți la elaborarea Studiului‪#‎PromoLEX‬ "Educația pentru cetățenie activă – situația actuală și mecanisme de dezvoltare continuă a acesteia". Cum?

Completați chestionarul și nu uitați să îl distribuiți. https://www.surveymonkey.com/r/3WBS3KF

Studiului ”Educația pentru cetățenie activă – situația actuală și mecanisme de dezvoltare continuă a acesteia” are drept scop evaluarea situației actuale în domeniul educației pentru cetățenie activă din Moldova, identificarea și prezentarea bunelor practici și a instrumentelor utilizate de către acești actori, precum și formularea recomandărilor cu privire la instrumentele și mecanismele necesare dezvoltării cetățeniei active în Republica Moldova.

Elaborarea studiului este una din activitățile proiectului ”Dezvoltarea cetățeniei active prin participarea la nivelul comunităților locale”, implementat de Promo-LEX. Proiectul este susținut financiar de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova, prin Programul de Granturi pentru Democrație.