Promo

Training „Social Media: Strategy & Leadership” pentru jurnaliști

Distribuie prietenilor:


În perioada 9 - 12 septembrie 2019 Centrul de instruire continuă din cadrul Companiei „Teleradio-Moldova” invită jurnaliștii care activează la TV, radio și platforme de știri online  din Republica Moldova la un training dedicat Social Media.

Training-ul va fi susținut de către Aikaterini Pegka, expert internațional în Social Media cu o experiență de peste 10 ani în domeniu.

Pe durata training-ului:

  • Veți afla totul despre tendințele în domeniul comunicării online;
  • Veți cunoaște cum funcționează anunțurile pe rețelele de socializare și veți înțelege cum să le implementați;
  • Veți obține informații și instrumentele necesare monitorizării social media;
  • Veți putea dezvolta propria strategie pentru social media de succes și veți învăța să produceți conținut relevant pentru audiența dvs.

Pentru participanții din afara Chișinăului cheltuielile de transport și cazare vor fi acoperite de organizatori. Numărul de locuri este limitat.

Doritorii de a participa la training sunt rugați să transmită CV-ul la adresa: coordonator.cic@trm.md până la 02.09.2019.

Locul desfășurării: Centrul de instruire continuă al TRM (mun. Chișinău, str. Miorița 1, Casa Radio, et. 5).

Training-ul se desfășoară în cadrul proiectului „Creative community consolidation of next generation of Moldovan journalists and media professionals”, finanțat de Ambasada Statelor Unite ale Americii în Republica Moldova și implementat de IPNA Compania „Teleradio-Moldova”.

Pentru informații suplimentate apelați 022406987.

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

Promo