hackathon

Dezvoltarea personalului in companii

Smiley face

 

Centrul de excelență în resurse umane pentru manageri (CERUM) este o platformă de comunicare pentru specialiștii în resurse umane. Ne vom împărtăși cu experiența acumulată în ani și timp, vom livra consiliere, informații și practici implementate și care funcționează în mediul nostru național. Managementul resurselor umane este un domeniu plin de provocări și care asigură o creștere continuă profesională și personală. CERUM propune să ne dezvoltăm împreună, creând o rețea de profesioniști care vin din toate domeniile economice, unde poți veni și solicita sfaturi, practici bune, recomandări.

Pe 17-18 Octombrie CERUM vă invită la training în format deschis, de pregătire profesională a specialiștilor care interacționează nemijlocit cu oamenii și gestionează echipe mari și mici.

La training veți primi instrumente eficiente în lucrul cu oamenii, recomandări și repere utile privind necesitatea și beneficiile de la dezvoltarea personalului companiilor. Trainerul Pelaghia Stegari se va împărtăși cu experiența sa, va vorbi despre oportunitățile și resursele pe care le puteți utiliza pentru a face față provocărilor contemporane în lucrul cu resursa umană.

Sesiunile vor fi livrate în limba română, iar la necesitate vor fi date explicații și în limba rusă.

Training-ul este deschis pentru participare managerilor HR, managerilor liniilor de business, directorilor de întreprinderi,
studenților, formatorilor și altor persoane interesate în dezvoltarea sa personală și profesională.

Pentru participare, completează formularul:
https://goo.gl/forms/jn1XhY91Vvb1AzBl1

Vă așteptăm cu drag !

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.