Distribuie prietenilor:


    Participă în cadrul celui de al 4-lea training GRATUIT, “Marketing-ul de Business”, unde o vei cunoaște pe Nicoleta Colomeeț,Direcor de Marketing si Strategie la "Agile Partners".

Acest training va avea loc pe data de 14 Decembrie la ora 11:00 ,locatia:MAIB Studio Avanti(Strada Vasile Alecsandri 115),unde alături de Nicoleta, vei învăța ce înseamnă marketing, cât de necesar este acesta pentru business și care sunt elementele cheie pentru piața din Republica Moldova.

! -”Marketing-ul de business”, este ultimul Training din cele patru preconizate pentru etapa de pregătire în cadrul Competiției Internaționale Diamond Challenge Moldova, ediția a VII-a.!

Pentru a participa la eveniment ,este necesar să completezi forumlarul: Formularul.

 *„Diamond Challenge Moldova” este un proiect de origine americană, care își propune să întrunească mai multe echipe de pe teritoriul întregii țări, a câte 2-4 membri, ghidați de un lider adult (profesor, antreprenor local etc), care au ocazia pe parcursul proiectului să cunoască o abordare inovativă a domeniului de business, să consulte mentori avizaţi în diverse domenii și să dezvolte singuri o idee de afacere.Acest proiect îşi propune să întrunească mai multe echipe de pe teritoriul întregii ţări,a câte 2-4 membri,ghidaţi de un lider adult(profesor,antreprenor local,etc.),care vor avea ocazia să cunoască o abordare inovativă a domeniului de business ,să consulte mentori avizaţi în diverse domenii şi să dezvolte singuri o idee de afacere.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

*Mai multe informații despre #DCM, găsiți pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/diamondchallengemd și la: http://diamondchallenge.org/.

 logoStarNet

Serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet


Ajută-ne să distribuim acest articol: