Universitatea de Stat din Moldova își deschide ușile pentru Parteneri!

Universitatea de Stat din Moldova invită agenții economici, la evenimentul „Parteneriat pentru calitate-2019”, în data de 21 și 22 martie 2019, între orele 11.00 – 16.00.  

Evenimentul va cuprinde două arii de desfășurare: „CareerFORUM”, pentru studenții interesați de angajare și „Ziua ușilor deschise”, pentru liceenii care vor să se informeze corect pentru viitoarea carieră și să cunoască mediul universitar din prima sursă.

Studenții și absolvenții interesați, vor avea posibilitatea de a comunica cu potențialii angajatori, care își vor prezenta ofertele de angajare pentru a facilita integrarea socio-profesională a tinerilor. În același timp, tinerii prezenți la eveniment, vor avea posibilitatea de a relaționa cu reprezentanţii facultăţilor, aflând mai multe detalii despre viitoarea specialitate pe care doresc să o îmbrățișeze. Un alt aspect al evenimentului, vor fi discursurile motivaționale ale profesioniștilor, care și-au construit o carieră frumoasă acasă.

În acest context, doritorii de a participa în calitate de Partener la eveniment se pot înregistra accesând link-ul: Parteneriat pentru calitate - 2019 sau prin contactarea la numărul de telefon (022) 24 00 76.

Evenimentul este organizat de Centrul de ghidare în carieră şi Relaţii cu piaţa muncii, USM în perteneriat cu Career Hub și se va desfășura la adresa A. Mateevici, 60, blocul IV.

Sunteți bineveniți!

Alte articole de acest autor:Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.