Anunț Pentru Selectarea Companiei De Audit

Distribuie prietenilor:AO Asociația de Tineret “Șansa” vă invită să participați la concursul pentru selectarea companiei de audit care va efectua auditul financiar extern al asociației pentru Contract de Grant nr. MDA/SGP/OP5/Y7/CORE/CH/17 „Conștientizarea publicului privind efectele nocive ale deșeurilor asupra mediului”, finanțat de Programul de Granturi Mici GEF, implementat de PNUD, realizat de AT Șansa în parteneriat cu Primăria s. Speia, rl Anenii Noi.

Auditul rapoartelor financiare urmează să fie desfășurat începând cu luna februarie 2019 și cu prezentarea Raportul de audit Asociației până la 15 martie 2020.
Ofertele urmează a fi depuse până la 15 februarie 2020, ora 17.00, pe email: [email protected], cu mențiunea: concurs audit. Decizia cu privire la concurs va fi luată până la 20 februarie 2020.

Ofertele care nu respectă condițiile din anunț și termenii de referință nu vor fi luate în considerație. Nici o ofertă nu poate fi modificată după termenul limită de recepționare a ofertelor.
Informații suplimentare pot fi obținute la email: [email protected], tel. +373 69958428.


Distribuie prietenilor:


Articolele publicate din 1 iunie 2020 nu au fost supuse verificarilor

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet

Logati-va cu una din retelele sociale pentru a crea un cont nou. Puteti modifica datele de acces si alege o parola dupa crearea contului.