hackathon

Publicația Periodică „Monitorul Fiscal FISC.MD” anunță post vacant pentru funcția de operator vânzări prin telefon

Ajută-ne să distribuim acest articol:

Te asteptăm în echipa Publicației Periodice „Monitorul Fiscal FISC.MD” dacă iti place comunicarea si vreai un job interactiv și interesant în domeniul promovării revistei „Monitorul Fiscal FISC.MD”.

Ce o să faci? Lucrul la telefon — apelarea/preluarea apelurilor. De la tine se cere să ai o atitudine de profesionist, să fii calculat, amabil și emoțional echilibrat. Să ai o experiență în comunicarea cu clienții. Poți fi proaspăt absolvent.

Cerințe față de funcție:

Studii: superioare economice (marketing, business).
Experiență: vechime în domeniul de activitate va constitui un avantaj 
Competențe: cunoașterea PC.

Capacități: dicție clară, abilități de comunicare și convingere, atitudine pozitivă față de muncă, dorința de a lucra în vânzări, responsabilitate, comunicare scrisă și verbală fluentă în limbile româna și rusă, orientare spre rezultate, dorința de a influența nivelul remunerării, capacitate de organizare, personalitate dinamică și analitică.

Responsabilități: consultarea clienților prin telefon, efectuarea apelurilor de ieșire către clienții noștri fideli și potențialii clienți, informații despre promoții, orientarea către client (abilitatea de a înțelege și a satisface nevoile clienților), asimilarea cu ușurință a informațiilor noi și aplicarea lor în practică, promovarea și vânzarea abonamentelor la revista „Monitorul Fiscal FISC.MD”.

Dacă ai citit acest anunț, te entuziasmează ideea de a lucra cu noi și te potrivești perfect cu descrierea, trimite-ne un mail cu CV-ul tău la adresa secretariat@monitor.tax sau telefonează Redacția la 022-822028 sau la 022-822024

Te așteptăm în echipă!!
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.