hackathon

HelpAge angajează Asistent de Proiect

Ajută-ne să distribuim acest articol:

HelpAge International ajută persoanele în vârstă să își revendice drepturile, să facă față discriminării și să depășească sărăcia, astfel încât să poate duce o viață demnă, sigură, activă și sănătoasă.

Împreună cu partenerii noștri lucrăm pentru a ne asigura că oamenii de pretutindeni înțeleg cât de mult contribuie persoanele în vârstă la societate și că trebuie să se bucure de dreptul la asistență medicală, servicii sociale, securitate economică și fizică. Facem acest lucru prin sprijinirea programelor practice, oferind o voce persoanelor în vârstă și influențând politica la nivel local, național și internațional.

Asistentul de Proiect

Asistentul de proiect va oferi suport pentru sarcinile administrative și logistice de ansamblu pentru implementarea proiectului "Integrarea îmbătrânirii în politicile publice", implementat de HelpAge International cu suportul Fundației Est Europene în Moldova.

Asistentul va colabora cu Coordonatorul Proiectului pentru a sprijini implementarea activităților de proiect la nivel național prin intermediul Platformei privind îmbătrânirea activă și la nivel local prin intermediul organizațiilor societății civile (ONG) din cel puțin 3 comunități din Moldova. Se va pune accentul pe sarcini logistice și administrative în organizarea de conferințe, seminare, întâlniri și alte evenimente pentru proiect.

Candidatul solicitat trebuie să aibă cel puțin 2 ani de experiență în administrarea de birouri/proiecte și excelente abilități administrative și logistice. Abilități  în domeiun IT și nivelul intermediar de competențe lingvistice în limba engleză sunt necesare.

Postul are sediul în Chișinău și este o funcție part-time cu posibilitatea de a fi modificată în full-time cu contractul inițial pe un an, începând din martie 2019.

Pentru a vă înscrie în concurs, vă rugăm să expediați CV-ul și Scrisoarea de Intenție în limba engleză la adresa: officehelpage@gmail.com până pe 22 februarie 2019, ora 18:00.

Vă rugăm să NU trimiteți scrisori sau diplome de recomandare la acestă etapă.

Numai candidații selectați vor fi contactați pentru interviu. Interviurile vor avea loc în săptămâna din 25 februarie 2019.

Pentru alte detalii/informații sunați la numărul de tel:+373 22 225098
Ajută-ne să distribuim acest articol:
 

Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.