Fii informat despre alegeri în cadrul Campaniei de informare și educație electorală „Ne întâlnim la vot!”

În contextul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, Centrul pentru Dezvoltare Educațională și Comunitară (CDEC) lansează o Campanie de informare și educație electorală sub deviza „Ne întâlnim la vot!”.

210603223 1591828484592235 510017505595291856 n

În următoarele 10 zile până la ziua alegerilor, CDEC propune alegătorilor o serie de infografice ce abordează diverse subiecte din domeniul alegerilor, procesul electoral, procedura de vot și importanța votului. Campania se desfășoară în spațiul virtual și prezintă informații în mod obiectiv și simplificat.

Scopul campaniei este de a spori gradul de cunoştinţe ale cetăţenilor privind procesele electorale și politice și de a contribui la dezvoltarea activismului civic pentru exercitarea votului conştient şi liber exprimat. Obiectivul planificat este ca mesajele campaniei să fie disponibile și accesibile alegătorilor care au nevoie de informare.

Sănătatea oricărei democrații depinde de cetățeni informați și implicați, iar prin exercitarea votului, cetățenii contribuie la democrație.


Contribuie la continuarea proiectului CIVIC.MD. Devino susținător, donează aici.

Become a Patron!Administratorii portalului nu poartă răspundere pentru conţinutul postărilor şi materialelor plasate de utilizatorii site-ului. Utilizaţi informaţia din acest articol pe propriul risc.