#lucruChișinău - Dreamups angajează 2 talente - Partnerships & Grants Manager/ă și Marketing Assistant



Ești pasionat de tehnologie și inovație? Visezi să faci parte dintr-un startup dinamic și să ai un impact real? La Dreamups acționăm ca un startup, suntem agili și always looking for the best.

 

Suntem un ONG care, de mai mult de 8 ani, ajută afacerile tehnologice din Moldova prin accelerare și finanțare pentru startup-uri. Am sprijinit peste 6,800 de beneficiari direcți, am generat peste 50 de startup-uri și am investit aproximativ 1 milion de euro în afacerile tech locale.

 

Angajăm în echipă 2 roluri esențiale, full time, în Chișinău:

 

1 - Partnerships & Grants Manager/ă - o poziție în care vei identifica oportunități de finanțare, vei gestiona implementarea proiectelor conform contractelor și vei cultiva relații esențiale cu partenerii. Ești potrivit/ă dacă ai studii relevante, 1+ an experiență în granturi, cunoștințe avansate de română și engleză, și abilități excelente de planificare și negociere.

 

Află detaliile și cum aplici aici - https://blueprint.md/lucruchisinau-partnerships-grants-manager-dreamups/

 

2 - Marketing Assistant -  vei implementa planurile de marketing, publica conținut, redacta materiale și monitoriza performanța campaniilor, cu creștere profesională. Căutăm o persoană creativă cu experiență de 1+ an în marketing și abilități de copywriting. 

 

Află detaliile și cum aplici aici - https://blueprint.md/lucruchisinau-marketing-assistant-dreamups/

 

Dacă vrei să faci parte dintr-o echipă care transformă viitorul tehnologic al țării, trimite CV-ul tău la hello@dreamups.md și contribuie direct.