Prin team building învățăm și ne distrăm



IMG 20210522 151405 1„Prin team building învățăm și ne distrăm” aceasta a fost concluzia participanților la modulul II de instruire la subiectul: „Tehnici de lucru în grup”, din cadrul programului: SPRING SCHOOL 4 ACTIVE VOLUNTEERS.

Participanții au făcut o diferență între tehnicile de lucru existențe și menirea acestora, principiile de organizare, reguli de implicare a participanților și nu în ultimul rând despre factorii, ce definesc o echipă unită.

Traineri în carul instruirii au fost Andrei DIDENCO, psiholog și Anișoara BEZĂRĂU, formator în domeniul tineret, care au pregătit un set de activități interactive, prin care participanții au avut posibilitatea să învețe practic, din propriile experiențe.

            Menționăm că următoarea instruirea va avea loc în data de 05 iunie 2021 la subiectul „Comunicarea în public”. Dacă ești curios să descoperi reușitele participanților noști, fii cu ochii pe noi.

Programul este inițiat de Asociația pentru Inovare, Educație și Dezvoltarea Tinerilor în parteneriat cu Centrul Municipal de Tineret Chișinău și are drept scop formarea și dezvoltarea personalității tinerilor voluntari.