Apel către ONG-uri din regiunea de nord a Moldovei

Distribuie prietenilor:


În perioada mai - octombrie 2020, tinerii social-vulnerabili din 9 raioane de nord și municipiul Bălți au oportunitatea să se înscrie în serviciile sociale: Locuința socială asistată și Serviciul social de integrare socio-profesională a copiilor și tinerilor  prestate de Asociația Obștească „DEMOS”.

Acestea sunt servicii pentru tineri care tind spre bunăstare și explorează toate oportunitățile posibile pentru a-și schimba viața spre bine.

Apelăm către colegii din ONG-urile din regiunea de nord, pentru referirea potențialilor beneficiari în serviciile noastre. 

Din acest an, oferim tinerilor un nou tip de suport și anume: susținerea activității de subzistență a tinerilor care nu pot părăsi comunitatea pentru studii și angajare în câmpul muncii.

Suntem siguri că cunoașteți tineri din grupul țintă a serviciilor noastre și vreți să îi ajutați!

Vă invităm să vedeți o prezentare grafică a serviciilor și a rezultatelor planificate.

Introduceti descrierea imaginii

Introduceti descrierea imaginii


Distribuie prietenilor:


helpVă place portalul CIVIC.MD? Vă invităm să contribuiți lunar cu suma de 1 Euro pentru menținerea portalului.

Click AICI pentru a contribui lunar  (Card Bancar sau PayPal)

Toate serviciile comerciale oferite de portal până recent au fost suspendate. Dacă reușim să acoperim minimul necesar din aceste contribuții - toate spațiile pentru bannere vor fi oferite gratuit organizațiilor necomerciale sau agenților economici cu puternice elemente de responsabilitate socială. Absolut toate serviciile vor fi gratuite! 

Sperăm că vă veți alătura! 

logoStarNet

Hostingul si serviciile internet pentru administrarea portalului CIVIC.MD sunt oferite gratuit de compania Starnet