În premieră! Târgul ONG-urilor la Chişinău



În premieră! Târgul ONG-urilor la Chişinău
Foto: UNIMEDIA
 

Ieri, 19 aprilie, în centrul Capitalei a fost organizat Târgul de ONG-uri. Evenimentul a fost organizat în cadrul celei de a V-a ediții a Săptămânii Naționale a Voluntariatului cu suportul Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID).

 

Scopul Târgului este ca fiecare ONG existent să poată să își promoveze activitățile și voluntarii, dar și de a convinge cetățenii de contribuția organizațiilor neguvernamentale la dezvoltarea societății civile. 

"Am venit la acest târg pentru a ne prezenta ONG-ul și activitățile pe care le practicăm în cadrul acestuia. De asemenea, prin intermediul acestei acțiuni avem posibilitatea de a informa societatea și de a găsi noi voluntari, viitori colegi", a declarat Anastasia Seraciov, responsabilă de Relațiile cu Presa la ONG-ul "Speranța". 

La Târg, activităţile ONG-urilor au fost prezentate prin intermediul broşurilor, fotografiilor şi posterelor. La fel, voluntarii şi angajaţii ONG-urilor au răspuns la întrebări despre activitatea organizaţiilor şi cum acestea ajută moldovenii în depăşirea problemelor sociale şi civice. De asemenea, vizitatorii au avut posibilitatea de a se înscrie în echipa voluntarilor a ONG-urilor prezente. 

Târgul de organizațiilor neguvernamentale a fost organizat în premieră în Republica Moldova, la el participând peste 20 de instituții. 

alt

alt

Sursa: UNIMEDIA