6 beneficii pentru studenții și studentele ce vor participa la programul Dreamable, ediția Orange Digital Center 

width=624

 

Într-o lume în continuă schimbare a tehnologiei, este vital să fii pregătit/ă să-ți transformi ideile și visele în realitate. Acesta este motivul pentru care Dreamable este mai mult decât un program - este o ușă către oportunități nelimitate pentru tinerii și tinerele din universitățile din Moldova.

 

Hub-ul de învățare Orange Digital Center Moldova și organizația Dreamups te invită să explorezi lumea startup-urilor și să-ți creezi prima ta afacere tehnologică prin participarea în programul gratuit - Dreamable

 

Ce este Dreamable?

Un pre-accelerator online, în limba română, pentru studenți și studente la universitate, cu vârsta cuprinsă între 19 și 25 de ani, pentru cei pasionați de tehnologie, dornici să învețe cum să dezvolte abilitățile antreprenoriale și să înceapă propriului startup de succes.

Dar de ce să alegi Dreamable? Uite 6 beneficii pe care le accesezi în program:

  1. Înveți din orice colț al țării: În prima etapă a programului sesiunile vor avea loc online. Vei trece modulele fundamentale pentru crearea unui startup, la distanță, din confortul locației tale. 
  2. Acces la 20+ experți și mentorat cu antreprenori: Vei avea acces la lecții live online și mentorat personalizat cu 20+ antreprenori și antreprenoare cu experiență în dezvoltarea de startup-uri.
  3. Bootcamp offline exclusiv: Vei avea șansa să fii printre cei 50 de studenți și studente selectați pentru etapa a doua a programului - 3 zile intense de bootcamp, unde vei continua dezvoltarea ideii tale, vei genera rezultate palpabile și te vei pregăti pentru prezentarea în fața juriului la Demo Day.
  4. Granturi în valoare de 150 000 MDL: Ideea ta poate fi una dintre cele 3 afaceri tech, cele mai promițătoare, care vor câștiga câte un grant nerambursabil de 50 000 MDL fiecare pentru lansarea startup-ului.
  5. Comunitate inspirată: Posibilitatea de a deveni parte dintr-o rețea vibrantă de pasionați de startup-uri, unde poți împărtăși idei, experiențe și găsi potențiali coechipieri.
  6. Acces la resurse și curriculum modern: Vei învăța doar ceea ce este esențial și relevant în secolul 21 pentru a-ți lansa afacerea tehnologică, și vei aplica imediat cunoștințele dobândite în practică.

 

Treptat, vei descoperi traseul unui antreprenor/unei antreprenoare tech cu Dreamable. De la primul gând de a dezvolta o afacere până la lansarea pe piață, fiecare etapă te apropie de visul tău. 

Programul este în limba română și absolut gratuit.

 

Selecția participanților se va face în baza calității aplicării și a principiului primul venit - primul servit, iar înregistrarea la program nu te costă nimic, decât 5 min din acel timp pe care îl dedici dezvoltării continue.

Completează formularul de înscriere până pe 26 mai, și fă primul pas în crearea propriului tău startup din studenție.

Dreamable este un pre-accelerator organizat într-o ediție specială de către Dreamups și Orange Digital Center Moldova, susținut prin Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de USAID, Suedia și Marea Britanie, sprijinit de Western NIS Enterprise Fund.