Reciclează și câștigă!



În cadrul proiectului ,,Punerea în aplicare a politicilor de gestionarea deșeurilor în țările din cadrul Parteneriatului Estic'', Centrul Național de Mediu în parteneriat cu Garda de Reciclare, organizează în perioada 7-9 iulie 2016 zile de colectare a deșeurilor reciclabile: electrocasnice, telefoane mobile vechi, deșeuri din hârtie, electrice, PET-uri. Scopul colectei este de a contribui  la conștientizarea populației și a celorlalte grupuri țintă prin informarea cu privire la modul în care ar trebui să fie  gestionate deșeurile în țara noastră. În schimbul deșeurilor aduse, veți primi un bon de 10% reducere la cumpărături în rețeaua de magazine FoxMart, valabilă în perioada 7 iulie-31 august 2016.

Așadar, punctele de colectare a deșeurilor vor fi amplasate în 3 sectoare ale capitalei: Botanica, Râșcani și Sculeni. Respectiv, la Botanica vă vor aștepta un grup de voluntari pe bulevardul Dacia 27,  lângă magazinul FoxMart. Un alt punct de colectare se va afla la Sculeni, pe str. Calea Ieșilor 10, iar celălalt în sectorul Râșcani, pe bulevardul Moscovei 5. 

Reducerea va fi valabilă pentru toate produsele marcate cu semnul ,,Reducere sau Cadou''. 
Trebuie să fim conștienți că de modul în care sunt gestionate deșeurile, depinde în mare parte și dezvoltarea durabilă a întregii țări. 

Nu uitați, pe 7-9 iulie 2016, în regiunea magazinelor FoxMart de la Botanica, Râșcani și Sculeni noi vom colecta deșeurile. Suntem siguri că veți fi receptivi!
Acest eveniment este organizat în cadrul proiectului ,,Punerea în aplicare a politicilor de gestionarea deșeurilor în țările din cadrul Parteneriatului Estic'', care este fondat de către Uniunea Europeană și susținut financiar de către fundația National Endowment for Democracy.