UN CENTRU DE ZI ORGANIZEAZA GRATUIT ODIHNA DE VARA A COPIILOR



Chisinau (IPN) Un numar de 60 de copii si adolescenti din satul Step-Soci, raionul Orhei vor avea posibilitatea sa se odihneasca gratis timp de doua saptamani intr-o tabara de vara organizata in cadrul Centrului de zi din aceeasi localitate, transmite Info-Prim Neo.

Potrivit directorului Centrului de zi, Elena Craciun, de educatia copiilor in tabara se vor ocupa 15 invatatori. Copii vor avea parte de distractii si odihna, dar si de sport, si activitati instructive.

 

Gratuit in tabara se vor odihni copii din familii social-vulnerabile, copii cu un singur parinte, copii invalizi sau cei aflati in grija asistentilor parentali din Orhei, dar si adolescentii, parintii carora au participat la lichidarea catastrofei de la Cernobal.

In calitate de sediul al Centrului de zi pentru copii este utilizata casa parintilor directorului centrului, Elena Craciun. Pentru acest proiect au fost pregatite si selectate cadre specializate din randu l satenilor din Step-Soci. Proiectul este sustinut financiar de o organizatie religioasa. 

In vara anului 2007 in tabara de vara organizata in cadrul Centrului de zi s-au odihnit 45 de copii si adolescenti.

 

www.info-prim.md