În perioada 17-24 februarie 2013 programul Tineri in Actiune (Youth in Action) a adunat 24 de persoane în localitatea Gura Humorului, România




Proiectul ”@MASE-Multicultural Approach to Social Entrepreneurship ”a lansat ideea de antreprenoriat social printr-o perspectivă multiculturală și ca o sansă în soluționarea unor probleme sociale cum ar fi: șomajul în rândul tinerilor și accesul la oportunități de dezvoltare pentru persoanele dezavantajate.

Pe lângă partea teoretică, participanții din România, Republica Moldova, Georgia și Italia au avut ocazia să viziteze primăria din localitate, unde au aflat despre posibilitățile de dezvoltare a acestei tinere regiuni turistice. Iar la o întreprindere socială din Iași, au învățat prin observare (“job shadowing”) și chiar mai mult, fiecare din ei au fost incluși în ateliere de lucru. 
Tinerii din Republica Moldova au avut șansa să participe la acest schimb cultural datorită parteneriatului dintre organizația INVENTO și Comunik Vaslui(România). 

Agenția INVENTO vă ajută să vă realizați ideile prin consultanţă în scrierea și administrarea proiectelor și atragerea de fonduri nerambursabile.

Date de contact :
tel.:069 64 94 36 Alina Stratan, Responsabilă departamentul PR și comunicare”Invento”
email : invento@invento.md

INVENTO-Dăm viață ideilor tale!

Logo Invento Small size