Post Event Press Release



Comunicat de presă

A 3-ea ediție a Balului de caritate anual Hospice Angelus

 

La data de 4 mai 2012, Angelus Moldova a organizat cea de a 3-a ediție a Balului de caritate anual Hospice Angelus, în incinta Leogrand Hotel & Convention Center la Chișinău. Evenimentul s-a desfășurat sub genericul „O Seară de Cinema” iar cei 150 de donatori și sponsori iluștri au fost tratați la o seară demnă de premiile Oscar cu divertisment inspirat din filme, o cină plină de farmec cu șampanie și o licitație exclusivă.

O recepție cu șampanie, înainte de cină, a fost animată cu invitați din toate sferele sociale, inclusiv din organizațiile de afaceri locale și internaționale, împreună cu susținătorii din comunități diplomatice și guvernamentale, care s-au adunat pentru a saluta oaspetele nostru de onoare, Prințesa Marina Sturdza. Aceasta a fost, de asemenea, o oportunitate de a participa la o „Licitație fără strigare” care a oferit premii precum fotografia cu autograful lui Mickey Rourke, bilete la premiera mondială „Tenis cu Moldovenii” și tricoul semnat de selecționata scoțiană de rugby care a atras cea mai mare ofertă în valoare de 1350 Euro.

Artiștii autohtoni, precum Dara și Univox, au împărtășit interpretările sale proprii a melodiilor din filmele clasice și actuale, în timp ce dansatorii de la StudioCLASS și Antares au efectuat numere coreografice inspirate din filmele Chicago și Step Up. Punctul culminant al serii a fost licitația exclusivă care a oferit premii precum posterul filmului „Frost/Nixon” semnat de regizorul Ron Howard care s-a adus direct din Hollywood, bilete VIP la concertul formației Red Hot Chili Peppers la București și a DJ-lui francez, David Guetta, la Chișinău, o operă de artă de Valeria Duca și un tricou semnat de către echipa naționalei engleze de fotbal din EURO 2012. Obiectul cel mai popular al serii a fost sabia de samurai oferită Dlui. Serafim Urechean de către Guvernatorul din Damas care a ajuns la suma de 2000 Euro.

Peste 27,000 Euro au fost colectați în urma evenimentului pentru susținerea activităților Angelus Moldova, furnizorul principal de îngrijire hospice pentru copii și adulții cu maladii incurabile din Moldova. Îngrijirea hospice susține persoane precum Aliona, pacienta de 23 ani, care este personajul unui film de scurt metraj prezentat în timpul serii, care reprezintă detaliat activitatea hospice. Acesta poate fi vizionat pe site-ul nostru www.hospiceangelus.md.

Așteptăm cu nerăbdare să vă întîmpinăm la cea de-a 4-a ediție a Balului de caritate Hospice Angelus în anul 2014.

Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați-l pe Dl. Vadim Cotorobai, Coordonator de fundraising, la adresa de email vadim@hospiceangelus.md sau la nr. de telefon 022 244850.

Articol adaugat de: John McKellar